Begin van de zomer uitverkoop!

Klik hier om tot 60% korting te krijgen op de hele site* Aanbiedingen

*Zie aanbiedingen voor specifieke details

close

Maak in enkele minuten een logo met onze gratis logomaker

keyboard_arrow_down

Geen creditcard vereist.

Sample Matching Tshirt and Mug Design

Logo-ontwerpen gemaakt met onze gratis logomaker

restaurant logo
hair salon logo
construction logo
travel agency logo
automotive logo
cleaning logo
Real estate logo
bakery logo
attorney logo
photography logo
urgent care logo
technology logo

Hoe maak je een logo

Bullet List Icon

Stap 1

Voer uw tekst in

Selecteer een bedrijfs- of merknaam en overweeg eventueel om een bedrijfsslogan toe te voegen. Geef vervolgens de branche op waarin u actief bent.

Image Selector Icon

Stap 2

Kies een ontwerp

Kies een gratis logo-ontwerp uit een ruime selectie professioneel vervaardigde logo-sjablonen, versterkt met onze AI Logo Generator die unieke logo-opties biedt die zijn afgestemd op uw specifieke branche.

Edit Your logo Icon

Stap 3

Aanpassen & opslaan

Bewerk de samenstelling, de lettertypestijl en het kleurenschema van uw logo zodat deze aansluiten bij uw unieke merkidentiteit en sla vervolgens uw gratis logo op.

40 miljoen gebruikers wereldwijd

FreeLogoServices heeft het vertrouwen gewonnen van 40 miljoen bedrijven bij het ontwikkelen van hun merk

40 miljoen gebruikers wereldwijd

40 miljoen gebruikers wereldwijd

Ontwerp een logo dat het unieke karakter van uw merk benadrukt

Logo-ontwerp speelt een cruciale rol bij het definiëren van de identiteit van uw merk. Het dient als het eerste contactpunt voor klanten wanneer ze uw merk of bedrijf voor het eerst tegenkomen. Daarom is het van cruciaal belang om de creatie van een overtuigend logo prioriteit te geven.

Net als afbeeldingen bevatten logo's een schat aan informatie. Een doordacht ontworpen logo communiceert uw branche, de producten of diensten die u levert, wat uw merk onderscheidt, en biedt een glimp van zijn karakter. Eerste indrukken zijn van groot belang.

Een goed ontworpen logo streeft ernaar uw bedrijf een concurrentievoordeel te geven en vertrouwen in uw klanten te wekken. Om dit te bereiken, moet een logo memorabel, eenvoudig en onderscheidend zijn. Onze online gratis logo-maker, met een geïntegreerde AI-logo-maker en gebruikersvriendelijke online editor, staat tot uw dienst om u te helpen bij het maken van het perfecte logo dat aan al deze eisen voldoet.

Waarom voor FreeLogoServices kiezen?

koptelefoonpictogram uitzonderlijke ondersteuning

Uitzonderlijke ondersteuning

Ons toegewijde klantenserviceteam staat klaar om al uw vragen te beantwoorden.

klokpictogram tijdbesparin

Tijdbesparing

Waarom professionele logo-ontwerpdiensten inhuren als u binnen enkele minuten gratis een logo kunt ontwerpen voor een fractie van de kosten?

duim omhoog pictogram gebruiksvriendelijk

Gebruikersvriendelijk

Onze gratis AI Logo Maker-tool vereenvoudigt het proces van het creëren van een professioneel logo van expertniveau voor u, zonder dat u enige ontwerpervaring nodig heeft!

icoon met stippen voor sociale media

Klaar voor sociale media

Ontvang bestanden die zijn afgestemd op de opgegeven pixelgroottes voor sociale platforms, zoals Facebook, Instagram en X (voorheen bekend als Twitter).

Logobestand in vectorformaat

Formaten voor vectorafbeeldingen

Ontvang afbeeldingsbestanden van hoge kwaliteit bij aankoop van een logo, inclusief EPS-, SVG-, PNG- en JPEG-formaten.

Logo-ontwerpeditor

100% te personaliseren

Onze gratis tool voor het maken van logo's biedt de flexibiliteit om tekst, lettertypestijl, kleuren, grootte en lay-out aan te passen om uw perfecte gratis logo-ontwerp te creëren.

Grote logobibliotheek

Oneindig veel logo-ideeën

Verken een breed scala aan professioneel ontworpen logo-sjablonen voor verschillende industrieën, zorgvuldig met de hand vervaardigd en versterkt met onze AI Logo Generator om echt onderscheidende logo's op aanvraag te produceren.

Sla uw gratis logo-ontwerp op

Onbeperkt opslaan

Creëer en sla zoveel ideeën voor logo-ontwerpen als u wilt op in uw account – en koop alleen de ontwerpen die u écht aanspreken.

Mobiel logo’s ontwerpen

Geoptimaliseerd voor mobiel

Zelfs onderweg ontwerpt u een nieuw logo of brengt u moeiteloos wijzigingen aan in een opgeslagen logo met onze krachtige, mobielvriendelijke tool voor het genereren van logo's.

Wij hebben alles dat u nodig hebt om uw merk te ontwikkelen.

Ontwerp een bedrijfslogo-ontwerp

Ontwerp gratis uw perfecte logo

Onze online gratis AI Logo Maker genereert eindeloos aanpasbare logo-ontwerpen op maat van uw merk, bedrijf en branche. Kies uw sjabloon en gebruik onze logo-editor om kleuren, lettertypen, tekst en lay-out te personaliseren. U betaalt alleen als u tevreden bent! Bij aankoop ontvangt u verschillende logo-afbeeldingsbestandsindelingen van hoge kwaliteit voor diverse doeleinden. Upgrade uw logo-pakket om toegang te krijgen tot aanvullende afbeeldingsbestanden en versterk uw merk.
Ontwerp een bedrijfslogo-ontwerp
Voeg uw logo-ontwerp toe aan visitekaartjes
Voeg uw logo-ontwerp toe aan visitekaartjes

Maak onderscheidende visitekaartjes

Nadat u uw logo klaar hebt, is het tijd om uw merk te promoten met speciaal ontworpen visitekaartjes. Onze gebruiksvriendelijke visitekaartjesmaker is snel en eenvoudig. Kies een template en voeg uw logo en contactgegevens toe. U kunt zelfs een afbeelding vanaf uw computer uploaden. Gebruik vervolgens onze visitekaartjeseditor om beide kanten te perfectioneren totdat u tevreden bent met het ontwerp. Kies uit een matte of glanzende afwerking, kies het gewenste soort papier en ga verder met het plaatsen van uw bestelling.
Maak een gratis logo-ontwerp voor gebruik op gepersonaliseerde producten

Ontwerp gepersonaliseerde promotieartikelen

Ons assortiment aan promotieartikelen, van gepersonaliseerde kleding tot unieke geschenken en kantoorbenodigdheden, zal gegarandeerd een blijvende indruk achterlaten. Verwerk uw logo, slogan of afbeelding op een scala aan topartikelen, zoals T-shirts, pennen, banners en koffiemokken. Bij FreeLogoServices geven we u volledige controle over het ontwerpproces van uw promotieartikelen, inclusief het kiezen van kleuren, het selecteren van lettertypen en het plaatsen van afbeeldingen. Laat u door ons ondersteunen bij het maken van promotieartikelen voor elke gelegenheid.
Maak een gratis logo-ontwerp voor gebruik op gepersonaliseerde producten
Gebruik uw nieuwe logo-ontwerp op een zakelijke website
Gebruik uw nieuwe logo-ontwerp op een zakelijke website

Creëer een opvallende online merkaanwezigheid

Ontdek ons aanbod aan online marketingdiensten en -oplossingen die zijn ontworpen om de online zichtbaarheid van uw merk te vergroten. Leg uw unieke domeinnaam en professioneel zakelijk e-mailadres vast. Een website nodig? U hebt opties op basis van uw behoeften. 1) Kies ervoor om snel en eenvoudig uw eigen website te maken of 2) werk samen met een van onze ervaren webdesigners. Leid verkeer naar uw website of fysieke locatie via effectieve online bedrijfsvermeldingen. Wat uw wensen ook zijn, wij zijn er om uw online aanwezigheid te versterken.

Veelgestelde Vragen

Hoeveel kost een logo?

keyboard_arrow_right

Kan ik mijn logo opslaan en later bewerken?

keyboard_arrow_right

Kan ik mijn logo bewerken nadat ik het heb gekocht?

keyboard_arrow_right

Welke betaalmethoden accepteren jullie?

keyboard_arrow_right

Welke onderdelen van mijn logo kan ik bewerken?

keyboard_arrow_right

Kan ik mijn logo upgraden?

keyboard_arrow_right

Wat zijn uw prijsopties?

keyboard_arrow_right

Maak vandaag nog uw eigen logo - probeer het gratis!